Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Elias Giertz blir pr- och pressansvarig för TV4 och C More

Bonnier Broadcasting anställer en press- och pr-ansvarig för sina dramasatsningar.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se


Publicerad: 15 Juni 2018, 11:20
Uppdaterad: 15 Juni 2018, 11:20

Ämnen i artikeln:

C MoreTV4

Bonnier Broadcasting, med TV4 och C More, har som bekant satsat rejält på lokala dramaproduktioner. Nu blir journalisten och den tidigare Expressen-medarbetaren Elias Giertz ansvarig för press och pr specifikt för tv-husets dramasatsningar.

På Expressen har han både arbetat som sociala medier-reporter, redaktör och hovreporter.

– Jag är otroligt glad och tacksam för de lärorika och roliga år som jag har haft på Expressen. Nu har jag fått chansen att utmana mig själv med något helt nytt och det känns verkligen som ett tillfälle jag inte vill missa, säger Elias Giertz, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag har följt TV4:s och C Mores dramasatsning under de senaste åren, och det ska bli fantastiskt spännande att få bidra till den. Tillsammans med mina nya kollegor kommer jag att driva arbetet för att fler ska upptäcka det innehåll som Bonnier Broadcastings dramaavdelning, ihop med några av landets vassaste kreatörer, skapar. Det ska bli så roligt.

Elias Giertz tillträder sin nya tjänst i slutet av augusti.

– Elias har gjort vad som bara kan beskrivas som en kometkarriär. Han är kreativ, orädd och initiativrik och han förstår och bemästrar kommunikation på alla plattformar. Det känns otroligt roligt och bra att han nu ansluter sig till oss på TV4 och C More för att ta ett helhetsansvar över press och pr gällande drama, säger Malin Willers, tf presschef på TV4 och C More.

Ämnen i artikeln:

C MoreTV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.