Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Ekwall vs Lundh kan läggas ner

Publicerad: 24 November 2010, 13:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

På lördag sänds säsongens sista Ekwall vs Lundh. Nu hotas programmet av nedläggning.


Ämnen i artikeln:

FotbollskanalenPatrick EkwallTV4

Patrick Ekwall och Olof Lundhs program ”Ekwall vs Lundh” kan komma att läggas ner efter fyra säsonger. Det sista avsnittet sänds på lördag, huruvida programmet ges en säsong till är oklart.

" I lördagens sändning i TV4 Sport 20:00, som är den sista för säsongen, så presenterar vi personen som får dra ut i Europa och kolla boll. Vem som är gäst? Het allsvensk profil. Kan för övrigt bli tidernas sista Ekwall vs Lundh", skriver Olof Lundh i sin blogg i dag.

– Det är egentligen upp till Hans Pekkari och jag tror att det här kanske inte har varit högst upp på hans agenda. Men egentligen är det han som måste svara på det, säger Olof Lundh till dagensmedia.se.

Har ni fått några signaler på att programmet ska läggas ner?

– Vi har inte fått några direkta signaler på varken eller. Vi har inte tagit diskussionen och det beror också lite på vad som händer med sporten i framtiden.

När dagensmedia.se ringer Patrick Ekwall vet han inte om programmet ska läggas ner.

– Jag har inte en blekaste. Det här kom som en överraskning för mig. Huruvida programmet ska gå görs upp från år till år så det är inte konstigare än att det är sista programmet för säsongen i helgen. Sen får vi se hur det blir nästa år, säger Patrick Ekwall.

I förra veckan lades Robert Lauls webb-tv program ”Laul calling" ner.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.