Efter slagsmålet – slängs ut från schlagern

2012-02-03 11:42  

Växjönytts Christian Ternstedt förlorar sin pressackreditering till Melodifestivalen. "Finns ingen anledning att ge honom en andra chans", säger producenten Thomas Hall.

Efter bråket med artisten Daniel "The Moniker" Karlsson på torsdagskvällen, får Växjönytts bloggare inte längre bevaka Melodifestivalen.

– Vi har dragit tillbaka hans pressackreditering, säger Thomas Hall, exekutiv producent för Melodifestivalen.

– Han hade en provocerande och konstig stil och var berusad redan tidigt. Det var tydligt att han inte tog uppdraget på allvar och vi ser ingen anledning att ge honom en andra chans, fortsätter han.

Christian Ternstedt hamnade på torsdagskvällen i bråk med Daniel Karsslon, som tävlar i helgens deltävling under namnet "The Moniker". Bråket slutade med att Ternstedt fördes iväg av polis.

– Det känns tråkigt och onödigt att det ska behöva hända. Jag tycker dock inte att SVT har något ansvar för händelsen. Den inträffade inte under ett offentligt arrangemang utan på ett hotell som var öppet för allmänheten, säger Thomas Hall.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt