måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Efter samarbetet med Viaplay – Telenor skruvar på tv-paketen

Publicerad: 12 januari 2023, 13:45

I Telenors nya tv-paket ”Tv Premium” ingår all sport från Viaplay, till exempel Premier League. Tv-chefen Hanna Idstam tror att kunderna kommer att tycka att paketeringen är tydlig och attraktiv.

Foto: Henrik Montgomery/TT/Telenor

Efter att Viaplay och Telenor i höstas tecknat ett långsiktigt avtal presenterar Telenor i dag flera nya tv-paket, däribland ett premium-erbjudande för sportentusiaster.

Ämnen i artikeln:

NyheterTelenorViaplay

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I oktober i fjol stod det klart att Viaplay Group och Telenor förnyar sitt distributionsavtal och tecknar ett nytt för den svenska och norska marknaden.

För de svenska drygt 1 miljon Telenor-kundernas del innebar överenskommelsen en möjlig tillgång till Viaplay Groups linjära tv- och betal-tv-kanaler. 

Efter den nya överenskommelsen väljer nu Telenor att skruva på ett par gamla tv-paket och lansera ett nytt där ”Viaplay Total” är inkluderat.

Det lilla paketet, ”Tv Bas”, kommer att finnas kvar som tidigare medan de två paketen ”Tv Mellan” och ”Tv Stor” får nytt innehåll. Samtidigt släpps det nya paketet ”Tv Premium”, som riktar sig till den som vill ha tillgång till all sport, film och serier. Det kostar 799 kronor i månaden.

Telenors nya tv-paket

”Tv Bas” innehåller de vanligaste kanalerna.

Pris: 279 kronor/månad

 

”Tv Mellan” innehåller ett 50-tal kanaler, playtjänster samt Viaplay Film & Serier med tillhörande filmkanaler.

Pris: 399 kronor/månad

 

”Tv Stor” innehåller allt som finns i Tv Mellan samt HBO Max eller Viaplay Medium (inklusive kanalerna V sport vinter och V sport extra). Det valbara innehållet kan bytas en gång i månaden.

Pris: 499 kronor/månad

 

”Tv Premium” Här finns all sport, film och serier; allt som finns i Tv stor plus allt som ingår i Viaplay Total, vilket inkluderar alla film-, serie- och sportkanaler.

Pris: 799 kronor/månad

 

Källa: Telenor

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev