söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Efter jätteaffären: Discovery och HBO delar på skandalsåpa

Publicerad: 5 december 2022, 09:31

Theresé Samuelsson, Awa Touray och Olivia Jakobsson deltar i ”Fboy Island”.

Foto: pressbild

Realityserien ”Fboy Island” ska visas både på Discovery Plus och HBO Max.

Ämnen i artikeln:

Warner Bros DiscoveryHBO MaxNyheter

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Redan i våras aviserade HBO Max att man gör en svensk version av den amerikanska dejtingsåpan ”Fboy Island”. Nu står det klart att serien ska sändas även på Discovery Plus och Kanal 11.

– Content sharing är ett naturligt nästa steg när Warner Bros Discovery som ett gemensamt bolag växer fram och tar form, och just här i Norden har vi en unik position med inte bara en, utan två starka streamingplattformar och dessutom flera populära linjära kanaler vi kan publicera vårt innehåll på, säger Christina Sulebakk, GM Warner Bros Discovery Nordics, i ett pressmeddelande.

Det var i april i år som sammanslagningen av Warner Media och Discovery slutfördes, ett år efter att affären aviserades. Sedan dess har bolaget bland annat bytt namn till Warner Bros Discovery och flaggat för en sammanslagning av streamingtjänsterna Discovery Plus och HBO Max. I Sverige är de dock än så länge två separata tjänster.

LÄS ÄVEN: Ny chef för Warner Bros Discovery på plats: ”Vi ska fortsätta utveckla både HBO Max och Discovery Plus”

”Fboy Island” får premiär 19 januari. I serien får tittarna följa Theresé Samuelsson, Awa Touray och Olivia Jakobsson när de dejtar 20 olika killar på en tropisk ö. Men bara hälften är där för att söka kärleken, den andra hälften deltar bara för pengarnas skull.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev