onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Efter händelserna i Sverige – norska ”Paradise hotel” skruvar på upplägget

Publicerad: 28 juni 2021, 06:28

Norska ”Paradise hotel” har genomfört en rad förändringar i upplägget.

Det är slut på naket i norska ”Paradise Hotel”. Det är en av flera förändringar som nu görs efter händelserna i Sverige, rapporterar norska TV2.

Ämnen i artikeln:

Viaplay GroupParadise Hotel

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


De senaste månaderna har reality-tv-världen skakats av berättelser om övergrepp. Vittnesmålen – och den efterföljande diskussionen – har bland annat lett till att Nent stoppat ”Paradise Hotel” samt att Discovery ställt in ”Ex on the beach”.

I övrigt har dock inga tv-hus eller produktioner sagt att man kommer att ändra upplägget, däremot har man hävdat att det finns rutiner för hur liknande situationer ska hanteras.

Men nu sker det i stället en rad förändringar i norska ”Paradise hotel”, det rapporterar norska TV2.

I den säsong som nu sänds har nämligen allt naket tagits bort och sexscenerna upphört. Beslutet är medvetet, enligt Nent, som ville att mer fokus skulle ligga på tävlingen.

– Vi visar det innehåll som är relevant för att förstå deltagarnas inbördes relationer och spelet på hotellet. I år är vi särskilt fokuserade på spelet, och därför är det naturligt att det är mer uppmärksamhet kring det, säger pr-chefen i Danmark och Norge Kristine Holm Marcher till norska TV2.

Hon framhåller vidare att tv-huset hela tiden undersöker hur de kan fortsätta förbättra programmet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev