Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Efter 25 år – Jesper Börjesson slutar på TV4

Publicerad: 15 januari 2020, 14:22

Jesper Börjesson har haft ett antal olika roller på TV4 genom åren och programlett produktioner som Polar music Prize.

Den mångårige TV4-programledaren Jesper Börjesson lämnar mediebranschen för teknikbranschen.


Ämnen i artikeln:

TV4

Jesper Börjesson tog sina första TV4-steg i Jönköping/Borås 1995. Sedan dess har han synts flitigt i tv-rutan, de senaste åren som programledar för Nyhetsmorgon.

Men nu skriver Jesper Börjesson i ett instagraminlägg att han ”på darriga ben” lämnar TV4 och mediebranschen efter 25 år.

”Det har varit en fantastisk resa där jag fått rapportera från massor av stora händelser och träffat så många spännande människor som format både mig och världen för alltid”, skriver han i inlägget.

I stället ska han börja arbeta på ett teknikkonsultföretag. Men han utesluter inte att han kan komma att återvända till mediebranschen.

– Jag har fått många fina kommentarer från cheferna på fyran. Det är underbart att höra att dörren står öppen och att jag är uppskattad. Det värmer jättemycket, men nu vill jag bara kasta mig in i det nya, säger han till Aftonbladet.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News