onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Duo tar över kommunikationsansvaret på Discovery

Publicerad: 28 april 2020, 13:29

Sanna Gollne och Jessica Linnman ska axla kommunikationsarbetet på Discovery tills processen med att hitta en permanent ersättare till Daniel Lagerqvist är klar.

Nyligen stod det klart att Discoverys kommunikationsdirektör Daniel Lagerqvist lämnar tv-huset för Spoon Inhouse. Nu är hans tillfälliga efterträdare klara – och det blir en duo.

Ämnen i artikeln:

Warner Bros Discovery

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Efter fyra år lämnar Daniel Lagerqvist i maj rollen som kommunikationsdirektör på Discovery för uppdraget som affärsansvarig chef på nystartade Spoon Inhouse.

Nu har han fått – inte bara en utan två – tillfälliga efterträdare. Och de hämtas internt. Jessica Linnman, i dag ansvarig för kommersiella partnerskap och projektledare för uppstarten av Allsvenskan, blir tillförordnad kommunikationsdirektör. Samtidigt får Sanna Gollne, som kom till Discovery i december, ansvar för det strategiska och operativa PR- och pressarbetet på tv-huset.

– Jag är mycket nöjd med att vi kunnat hitta en intern lösning under tiden som rekryteringsprocessen pågår och Daniel och jag har fullt förtroende för att Jessica och Sanna kommer att göra ett utmärkt jobb tillsammans som ett team, säger Nicklas Norrby, vd på Discovery.

De två tillträder den 6 maj. Rekryteringsprocessen av en permanent kommunikationsdirektör fortsätter.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev