Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Discovery värvar Youtube-stjärnan Therése Lindgren

Publicerad: 19 oktober 2017, 13:57
Uppdaterad: 19 oktober 2017, 14:20

Skärmbild

Plockar in en av Sveriges största sociala medie-profiler – gör helt ny serie på Dplay.


Ämnen i artikeln:

DiscoveryYoutube

Med start den 14 november inleder Discovery ett samarbete med en av Youtube-världens stora stjärnor.

Therése Lindgrens nya serie "Therése testar" kommer nu synas på Dplay.

– Jag måste säga att det klickade direkt på första mötet med Discovery. Vi brinner verkligen för fansen och tittarna. Därför känns det fantastiskt bra att min vlogg nu också kommer att finnas på Dplay. Och för mig som person ska det bli härligt att inspireras av alla fantastiska profiler och duktiga medarbetare i Discovery-huset, säger Therése Lindgren, i ett pressmeddelande.

I ”Therése testar” djupdyker Therése Lindgren i frågor som intresserar och engagerar henne. Serien kommer exklusivt finnas tillgänglig på Dplay med start 14 november. 

– Vi har länge varit djupt imponerade av Therése förmåga att skapa en relation utöver det vanliga med sina fans och sin publik, och att vi nu får möjlighet att jobba ihop är väldigt inspirerande. Vi är otroligt glada över att få välkomna Therése till Discovery, kommenterar Axel Eriksson, innehållsdirektör på Discovery Networks Sweden.

Hennes vlogg kommer fortsatt finnas kvar på Youtube.

Therése Lindgren är en av Sveriges största profiler i sociala medier. Hennes egen Youtube-kanal har över en halv miljon prenumeranter och hon följs av över 800 000 på Instagram. Sedan januari i år är hon även ena halvan av podcasten "Therése och Zäta", som hon gör tillsammans med Therese Zätterqvist. 

Hon har även vunnit pris för Årets Youtuber flera år i följd.

Therése Lindgren berättar själv om nyheten i sin senaste Youtube-video.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DiscoveryYoutube

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.