Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Discovery värvar från TV4

Publicerad: 10 oktober 2017, 09:45
Uppdaterad: 10 oktober 2017, 10:45

Nicklas Norrby.

Den tidigare WOO-chefen Nicklas Norrby blir ny försäljningsdirektör för tv-huset.


Ämnen i artikeln:

DiscoveryBonnier

Nicklas Norrby blir ny försäljningsdirektör för Discovery Networks Sweden och tar därmed även plats i Discoverys svenska ledningsgrupp.

– Hans starka digitala transformations- och tillväxtfokus och väldokumenterade skicklighet att utveckla TV-affären på alla plattformar, kommer bli mycket värdefull när vi nu bygger storlek och fortsätter utveckla relation och relevans för både affärspartners och tittare, säger Henriette Zeuchner, vd för Discovery Networks Sweden, i ett pressmeddelande.

Nicklas Norrby kommer senast från tjänsten som chef för WOO, Bonniers videoallians för TV4 Play, Expressen TV, DN TV och DI TV. Han lämnade tjänsten tidigare i år i samband med TV4:s sparpaket och omstruktureringar.

Han har sedan 2006 även haft flera chefsroller inom TV4-Gruppen.

– Vi befinner oss i en spännande tid där högkvalitativt rörligt innehåll aldrig stått starkare. Med Discoverys globala skala och långsiktiga lokala strategiska satsningar på underhållning, digitala plattformar och attraktiva sporträttigheter – inte minst den olympiska era som inleds i februari – tvekade jag inte ett ögonblick på att ta mig an den här fantastiska utmaningen, säger Nicklas Norrby i pressmeddelandet.

Nicklas Norrby tillträder rollen som försäljningsdirektör för Discovery Networks Sweden i början av november.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DiscoveryBonnier

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.