Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Discovery värvar från Aftonbladet och Idol

Publicerad: 27 december 2018, 09:56

Mathilde Albinsson och Malin Fors.

Discovery stärker upp kommunikationsavdelningen med Aftonbladets Mathilde Albinsson och Malin Fors, senast på Freemantle.


Ämnen i artikeln:

Discovery NetworksIdolAftonbladet

Mathilde Albinsson har varit nöjesreporter på Aftonbladet sedan februari 2017. Innan det jobbade hon på SVT med produktioner som Melodifestivalen, Eurovision song contest, Allsång på Skansen och Nobel. 

Nu rekryteras hon till rollen som pr-specialist på Discovery Networks kommunikationsavdelning. Där kommer hon främst jobba med pr kring de lokala underhållningsprogrammen, framför allt på Dplay och i Kanal 5. 

– Det känns fantastiskt roligt att få bli en del av Discovery Networks tv-hus med sitt breda spektrum av spännande program, färgstarka profiler och ett vasst pr-team. Det är med stolthet och härlig förväntan som jag tar mig an utmaningen, säger Mathilde Albinsson i ett pressmeddelande. 

Malin Fors kommer närmast från produktionsbolaget Freemantle där hon arbetat som deltagaransvarig för Idol och tidigare på Brand New Content med bland annat Sommar med Ernst. 

Malin Fors kommer att få ansvar för Discoverys övergripande bildhantering i den nyinrättade rollen som bildkoordinator.

– Det ska bli otroligt kul och jag är så taggad på att kicka igång det nya året tillsammans med Discovery. Att få jobba med bilder och visuella uttryck har alltid varit en dröm för mig, säger hon i pressmeddelandet. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.