Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Discovery ställer sig bakom olympiska laget för flyktingar

Publicerad: 27 juli 2021, 11:56

Foto: Pressbild

Discovery kommer via sina olika kanaler uppmärksamma hur människor på flykt har vänt sig till sporten och gjort succé.


Ämnen i artikeln:

OSDiscoveryEurosport

– Under det som har varit en oerhört utmanande tid för miljontals människor över hela världen kan OS 2020 Tokyo ge inspiration och hopp till alla våra samhällen. Discovery plus mål är att förena fans över hela världen för att fira IOK:s olympiska lag för flyktingar och stödja såväl initiativet som människorna, säger Sophie Long, VP marknadsföring på Discovery Sports i ett pressmeddelande.

– Idrott har en unik förmåga att förena människor för att fira mänskliga prestationer och vi är stolta över att kunna berätta dessa historier om sportens betydelse, förtsätter hon.

Bland annat har Trailblazers-serien från Eurosports producerat ett avsnitt dedikerat till historien om Yusra Mardini, som flydde från Syrian och sedan tävlade i simning i OS i Rio 2016. Dessutom kommer podcasts och intervjuer göras, för att uppmärksamma rollen som sport spelar i mångas liv. 

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

OSDiscoveryEurosport

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News