måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Discovery Plus kniper golfexperter från C More – och tar in skidstjärnor som OS-kommentatorer

Publicerad: 10 december 2021, 14:26

Discovery Plus norpar både golfen och golfexperterna –Mats Hallberg och Willie Schauman – från C More.

Wille Schauman och Mats Hallberg byter till Discovery Plus. De ska guida tittarna genom 40 golftävlingar i PGA-touren. Dessutom går André Myhrer och Magdalena Forsberg in som OS-kommentatorer på tv-huset.

Ämnen i artikeln:

DiscoveryC MoreSporträttigheter

Janne Naess

janne.naess@dagensmedia.se


Lagom till att PGA-touren flyttar in i Discovery Plus i januari 2022, knyter tv-tjänsten till sig C Mores golfexperter Wille Schauman och Mats Hallberg.

 – PGA touren är i särklass världens starkaste golfrättighet och jag ser mycket fram emot att få jobba vidare med den tillsammans med teamet på Discovery! Som alltid kommer jag fortsätta sträva mot att erbjuda tittarna insikt i hur och varför toppspelarna vecka efter vecka, lyckas prestera extremt bra golf på några av världens tuffaste banor. Vi ses 2022, kommenterar Wille Schauman i ett pressmeddelande.

Maria Kjellman är redaktionschef på Discovery Networks Sweden:

– Det känns jättekul att kunna knyta an Wille Schauman och Mats Hallberg till vår golfsatsning. De har gjort ett fint arbete när PGA-touren tidigare låg hos C More och vi vet att de är otroligt uppskattade av golfpubliken. Vi kommer sända över 40 tävlingar nästa år, och för att göra det bra krävs både rutin och kunskap, och det är något som de båda har mycket av, säger hon.

Samtidigt värvar Discovery idrottsstjärnorna André Myhrer och Magdalena Forsberg som kommentatorer till OS.

- Det är jättekul för oss på Discovery, men också för våra tittare, att André och Magdalena kommer stärka upp våra sändningar från OS i Peking. Det är två meriterade och omtyckta profiler som vi nu kan addera till vår OS-trupp, säger John Witt, projektledare för OS på Discovery Networks, i ett pressmeddelande. 

LÄS ÄVEN: Här är vinnarna – och förlorarna – inom rörligt och ljud 2020
LÄS ÄVEN: Omikron kan skapa problem för vinter-OS i Peking – så tänker Discovery 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev