Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Discovery plockar populärt program från TV4

Publicerad: 20 december 2019, 09:35

Från och med nästa år är det Discovery som kommer att följa gänget från Köping. Från vänster: Tobbe, Mats, Åke, Frasse, Linda och Lars-Åke.

Foto: Margareta Bloom Sandebäck / Dplay och Kanal 5

TV4:s dokumentärformat En annan del av Köping blir Välkommen till Köping i Kanal 5 och Dplay.


Ämnen i artikeln:

TV4Discovery

Den kristallenprisade dokumentärserien En annan del av Köping hade premiär i TV4 2007. I programmet fick tittarna följa livet på ett gruppboende för människor med funktionsnedsättning.

I vår, tretton år efter den första säsongen, blir Köpinggänget en del av Discovery i Kanal 5 och Dplay – och tittarna får återigen möta Linda, Mats, Frasse och Tobbe.

– Det är jättekul att vara på samma kanal som Filip. Det är på tiden! Det är kul att spela in igen, det händer något i vardagen och jag hoppas att folk kommer tycka att serien är bra, säger Linda Hammar, syster till Kanal 5-profilen Filip Hammar.

I Välkommen till Köping kommer Discovery att följa kompisgängets liv och vardag.

– Vi är så tacksamma för att det här underbara Köping-gänget vill dela med sig av sina liv till oss och tittarna.  Vi är stolta över att det här fina programmet flyttar in hos oss på Dplay och Kanal 5 och jag är övertygad om att det kommer värma tittarnas hjärtan lika mycket som våra, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för Välkommen till Köping.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Discovery

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev