Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Discovery i nytt avtal

Mitt under brinnande avtalskonflikt med Com Hem och Boxer tecknar Discovery ett annat distributionsavtal.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Publicerad: 06 September 2017, 08:13
Uppdaterad: 06 September 2017, 08:19

Ämnen i artikeln:

Discovery Networks

Discovery Networks Sweden.

Dagens Media har i en rad artiklar berättat om Discovery Networks pågående konflikt med Com Hem och Boxer om ett nytt distributionsavtal. Då parterna inte har kunnat enats om ett nytt avtal har Com Hems under inte kunnat se Discovery Networks kanaler sedan midnatt 31 augusti.

Men nu har Discovery Networks dock kunnat enas med Sappa kring ett nytt distributionsavtal, vilket ger Sappa-hushållen tillgång till bland annat Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och Discovery Channel. Avtalet omfattar även digitala rättigheter.

– Det känns härligt att fortsätta utveckla våra goda relationer med Sappa och deras kunder när vi nu växlar upp våra satsningar på stor svensk underhållning, drama och stora sporträttigheter, för att ge svenska folket de allra bästa TV-upplevelserna. Det känns också spännande att få ta med Sappa-hushållen på Discoverys fantastiska resa in i en ny olympisk era, säger Henriette Zeuchner, vd för Discovery Networks Sweden, i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Discovery Networks

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.