onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Discovery förnyar avtal med Telenor

Publicerad: 11 februari 2020, 16:07

Telenor och Canal Digital-kunder fortsätter ha tillgång till elva Discovery-kanaler. På bild: Leif Björklund, tv-chef på Telenor. Foto: Telenor/ Janne Næss

Discovery Sverige och Telenor är överens om ett nytt distributionsavtal. Avtalet innebär att svenska Telenor och Canal Digital-kunder fortsätter att ha tillgång till sammanlagt elva Discovery-kanaler.

Ämnen i artikeln:

Warner Bros DiscoveryTelenor

Janne Næss

janne.naess@dagensmedia.se


Avtalet innebär att Telenors kunder har fortsatt tillgång till Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery och Animal Planet HD.

Dessutom ger avtalet möjlighet för Telenor att distribuera innehållet via streamingappen ”Telenor Stream” till kunder som föredrar att se på tv via dator, mobil eller surfplatta.

- Vi är mycket glada över att ha ett nytt, fördjupat avtal med Discovery. Det är ett framåtblickande avtal som innebär att vi nu kan leverera kanalerna till alla våra kunder, oavsett var man bor och oavsett vilken enhet man vill använda sig av. Avtalet med Discovery är en viktig pusselbit för att vi ska kunna erbjuda ännu smidigare tv-upplevelser till våra kunder, säger Leif Björklund, tv-chef på Telenor, i ett pressmeddelande.

Även Nicklas Norrby, vd för Discovery Sweden, är nöjd med det nya avtalet:

– Det är först och främst ett avtal som gynnar tv-tittarna. Detta garanterar Telenors- och Canal Digitals kunder Sveriges mest älskade underhållning och dessutom den svenska guldjakten från sommar-OS i Tokyo samt trettiotalet matcher från Allsvenskan och Superettan, kommenterar Nicklas Norrby, vd för Discovery Sweden.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev