Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Di tv värvar Jon Åsberg och Sölvi Torvik

Publicerad: 19 Juni 2017, 13:09
Uppdaterad: 20 Juni 2017, 07:24

Di tv har rekryterat två nya medarbetare i Jon Åsberg och Sölvi Torvik.

Jon Åsberg och Sölvi Torvik lämnar sina nuvarande jobb för nya uppdrag på ekonomi-tv-kanalen.


Di tv, som är Dagens industris och Expressens ekonomi-tv-samarbete, har rekryterat två nya medarbetare.

Jon Åsberg – som har varit chefredaktör för såväl Finanstidningen som Affärsvärlden och närmast kommer från Handelsbankens webb-tv-kanal EFN – blir en av kanalens programledare och profiler.

Sölvi Torvik, som har en nära 15-årig bakgrund på Dagens industri i olika roller, men som idag arbetar med eventverksamheten på danska affärstidningen Börsen, går in som affärs- och produktchef.

– Det gick inte att tacka nej till erbjudandet att få vara med och lansera en helt ny form av ekonomi-tv i Sverige. Här finns kombinationen av klassiskt tablåtänk och ekonomiprogram hela dagen, med de oändliga möjligheter som tv via internet ger. Och tillgången till landets största, bredaste och djupaste ekonomiredaktion ger projektet. Den borgar för kvalitet, säger Jon Åsberg, enligt ett pressmeddelande.

– Jag ser stora möjligheter för Dagens industri att i samarbete med Expressen tv att bygga en ny plattform, Di tv, som breddar verksamheten, stärker varumärket och skapar nya intäkter. Som ledande affärsmedia i Sverige är Dagens industris varumärke och organisation som klippt och skuren för att skapa den ledande tv-kanalen för affärsinformation på marknaden, säger hans nya kollega Sölvi Torvik.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.