Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

”Det här blir mycket friare”

Publicerad: 15 augusti 2011, 08:58
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

TV4:s "Förkväll" hade svårt att locka tittare, men nu får Carin Da Silva en ny programledarchans i TV3:s "#Adamlive".


Ämnen i artikeln:

MTGTV4-gruppenTV3TV4

– Jag är superladdad. Det ska bli roligt att få jobba med Adam och Daniel. Adam är ju otroligt erfaren och man kommer lära sig mycket av honom. Daniel och jag har bara träffats några gånger, men då har det sagt klick och vi kommer bra överens, säger Carin Da Silva.

Som dagensmedia.se redan har berättat blir hon och Daniel Breitholz sidekicks till Adam Alsing i höst då TV3 tar över förkvällskonceptet med "#Adamlive". Både Adam Alsing och Carin Da Silva har var för sig lett TV4:s "Förkväll", som stoppades för andra gången i våras efter blygsamma tittarsiffror.

– Det här kommer att bli mycket friare och inte så manusstyrt. Det ska vara mer radiokänsla där vi bjuder in folk till vårt vardagsrum. Eftersom jag var är ganska grabbig av mig och nu får sällskap av två killar så tror jag också att jag kommer att komma fram på ett bättre sätt, säger Carin Da Silva.

Hon ledde tidigare TV4:s nysatsning på "Förkväll" 2009 tillsammans med Yvonne Ryding och Elisabeth Höglund, som så småningom byttes ut mot Carolina Gynning. Programmet nådde inte tillräckligt många tittare så trion ersattes sedan av Adam Alsing, Linda Lindorff, Agneta Sjödin, Hans Fahlén och Carolina Gynning, tills det pausades i våras.

– Jag tycker inte alls att man ska jämföra programmen. Det här är ett helt annat program som kommer att vara mycket friare. Det ska vara som att lyssna på radio i bilen. Vi vill att man ska sitta och småle, säger Carin Da Silva.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

MTGTV4-gruppenTV3TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News