Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

"Det gick ingen nöd på nallarna"

Publicerad: 6 Augusti 2013, 11:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:38

890 000 tv-tittare såg TV4:s säsongsavslutning av "Lotta på Liseberg" som bland annat gästades av Magnus Uggla och hans dansande nallar.


Ämnen i artikeln:

TV4

I säsongens åttonde och sista sändning fick Lotta Engberg besök av rocklegenden Magnus Uggla, norska musikern Margret Berger och "mello"-artisten Mary N'diaye. På plats i Liseberg fanns 13 000 personer, vilket är publikrekord.

– Det var en fantastisk avslutning med högt tryck i publiken, säger Tora Heckscher, exekutiv producent för "Lotta på Liseberg" till Dagens Media.

Även hemma i tv-sofforna lockade allsångsprogrammet en stor publik. Enligt siffror från MMS sågs programmet av 890 000 personer, vilket ger en rating på 9,6 procent och en tittartidsandel på 29,2 procent i kanalens huvudmålgrupp 12-59 år.

Totalt har tittarsiffrorna för programmet legat stadigt kring 900 000 under hela säsongen.

– Det har varit en av de jämnaste säsongerna och vi är nöjda med stabila höga andelar, säger Tora Heckscher.

Enligt Aftonbladet blev ett av gårdagens nummer censurerat i tv. Det handlar om Magnus Ugglas framförande av låten "Nallebjörn" som framfördes i sällskap av två läderklädda nallar.

Vad hände egentligen?

– Jag tyckte att det var ett fantastiskt nummer. Det snackas om att nallarna skulle ges möjlighet att idka oralsex i originalversionen, men det vet jag inget om. Nallarna såg ut att ha roligt i alla fall, så det gick ingen nöd på dem, säger Tora Heckscher.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.