Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Det blir en andra säsong av "Swedish Dicks"

Publicerad: 10 Oktober 2016, 08:14
Uppdaterad: 10 Oktober 2016, 08:14

Komediserien "Swedish Dicks" med Peter Stormare och Johan Glans kommer i en andra säsong – som även den kommer visas i USA.


Ämnen i artikeln:

ViaplayMTG

Den första säsongen av svenska komedieserien "Swedish Dicks", med Peter Stormare och Johan Glans i huvudrollerna, gav visningsrekord för en premiär på Viaplay och är idag den mest populära serien på tjänsten.

Nu meddelar MTG att det blir en andra säsong av "Swedish Dicks", som kommer nå tittare på Viaplay i slutet av 2017.

Den andra sägongen ska produceras av Brian Academy, som är en del av MTG-ägda Trevlig Entertainment Group, i samarbete med Los Angeles-baserade Viking Brothers Entertainment.

Nyligen gick MTG ut med att man slutit ett globalt distributionsavtal för showen, med ledande Hollywoodstudion Lionsgate. Avtalet innebär att "Swedish Dicks" blir den första nordiska titeln som kommer distribueras över hela världen av bolaget.

Detta kommer gälla även den kommande andra säsongen av serien.

– Jag är inte bara en av "the Swedish Dicks" – jag är desstum ett stort fan som knappt kan vänta på varje ny episod. Detta kan vara första gången i min karrär som jag kan titta på mig själv utan att kräkas. Allt är tack vare det fantastiska kreative teamet, inklusive Viaplay, och de fantstiska skådespelarna. Vi har skapat ett monster, och jag kan redan nu berätta att den andra säsongen kommer ta er med storm, säger Peter Stormare i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ViaplayMTG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.