Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

De vinner Fotbollskanalen

Publicerad: 28 mars 2014, 12:16
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:43

Sportsverige landar den TV4-ägda sajten till sitt nätverk.


Ämnen i artikeln:

Sportsverige

Sedan 2009 har Sportsverige byggt upp sin kanal på nätet för annonsörer som vill nå sportintresserade svenskar.

Sedan tidigare representerar nätverket bland andra TVmatchen.nu, Svensklag.se, Fotbolldirekt.se och Hockeysverige.se Nu ansluter sig även TV4-ägda Fotbollskanalen.se. Sportsverige tar över sajtens displayförsäljning på desktop.

– Det känns fruktansvärt bra. Vi har legat på ett tag men det är först nu som vi får möjligheten. Det är vårt största uppdrag hittills, och nu blir fotbollen stor hos oss, säger Jonas Aschbacher, vd för Sportsverige, till Dagens Media.

I och med utvecklingen, där TV4 släpper sina säljare, kommer Sportsverige anställa två accountansvariga säljare under våren.

– Det blir en härlig ökning både försäljningsmässig och personalmässigt. Vi håller på att rekrytera nu och räknar med att det blir klart inom ungefär två veckor, säger Jonas Aschbacher.

Sportsverige ingår i företagsgruppen Popa, som jobbar med att utveckla bolag och produkter inom sport, media och teknik.

Pär Ullrich

Ämnen i artikeln:

Sportsverige

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.