Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Rörligt

De leder Talang i TV4

Programmet leds av Per Lernström och Youtube-stjärnan "Keyyo".


Publicerad 2016-07-18 07:58

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:

I höst drar inspelningen av TV4s underhållningsprogram Talang igång som kommer sändas under våren nästa år.

Programmet kommer ledas av Per Lernström som bekant har lett Idol under flera år och av Youtube-stjärnan Kristina Petrushina, mest känd som "Keyyo". Tillsammans ska programledarduon "hitta landets vassaste och mest imponerande underhållare".

– Att Pär och Keyyo leder Talang känns helt rätt, de representerar exakt det som vi vill att Talang ska stå för när vi tar det in i 2017. Pär besitter en unik förmåga att lyfta och leda den här typen av program och att få introducera den talangfulla Youtube-stjärnan Keyyo för den breda tv-publiken känns otroligt kul. Vi är jätteglada att hon tar sig an uppdraget för oss på TV4, säger Fredrik Arefalk kanalchef TV4-Gruppen i ett pressmeddelande.

Keyyo har gjort sig känd på Youtube genom sina humoristiska sketcher. Hon har även skrivit och producerat sina egna humorserier på SVT Play och vunnit flera priser på Youtube-galan Guldtuben – som hon 2016 även ledde tillsammans med Kodjo Akolor.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.