torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

De leder Dagens Medias konferens Rörligt

Publicerad: 8 maj 2019, 05:07

Joakim Båge och Petra Bergman, programledare på EFN, leder Dagens Medias konferens Rörligt den 14 maj 2019.

Tv-journalisterna Petra Bergman och Joakim Båge från EFN ska guida gästerna genom Dagens Medias nya konferens Rörligt.

Ämnen i artikeln:

Dagens MediaEFN

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


För första gången arrangerar Dagens Media heldagskonferensen Rörligt. Dagen innehåller bland annat case, föreläsningar av branschens främsta experter och diskussioner om bland annat mätproblematiken kring rörlig bild och hur man som annonsör undviker frekvensfällan.

Konferencierer för dagen blir EFN:s Petra Bergman och Joakim Båge, som tillsammans bland annat programleder affärslivspodden Kvadrat.

Petra Bergman har jobbat som ekonomijournalist sedan 2000. Hon har tidigare varit programledare och redaktör för bland annat A-ekonomi på SVT, reporter, redaktör och programledare för Ekonominyheterna på TV4, Ekonomiekot, SR och DiTV.

Joakim Båge är ekonomijournalist med bakgrund som reporter, redaktör och programledare på bland annat Dagens Industri och Ekonominyheterna på TV4. Han har också tillbringat en stor del av sitt yrkesliv i Los Angeles som bland annat prisbelönt producent av branded video content åt Ikea.

Varför vill ni leda Rörligt?

– Ett spännande sammanhang med tongivande aktörer att få vara med i. Jag ska själv lyssna och förhoppningsvis lära och fundera vad det betyder för framtiden, säger Petra Bergman.

Joakim Båge fyller i:

– Nya plattformar, nya affärsmodeller och nya spelare skapar en sällan skådad dynamik på marknaden för rörlig bild i Sverige. Utmaningen blir att hålla en tydlig röd tråd under dagen kring vad som verkligen fungerar och leder till intäkter och mätbara resultat.

Vad kommer du att bidra med på scenen?

– Att se till att dagen flyter på bra och sätta fokus på det spännande innehållet och de många bra talarna. Vi kommer också se till att deltagarna får komma till tals och ställa sina frågor så att det blir en så relevant och interaktiv diskussion som möjligt på scenen, säger Joakim Båge.

Vad ser ni mest fram emot under dagen?

– Jag tycker att den här typen av konferenser ger så mycket mer än vad som bara står på programmet. Jag ser fram emot många nya insikter, skratt samt att knyta nya kontakter med så många spännande talare och deltagare på plats på ett ställe.

Petra Bergman nämner dagens sista programpunkt då TV4:s Casten Almqvist, Discoverys Henriette Zeuchner och Nents Jonas Gustafsson ska diskutera vad den ökade internationella konkurrensen innebär för vår lokala tv-marknad.

– Det är inte ofta man får chans att höra de högsta cheferna från sveriges största mediehus samtidigt på en scen. Jag ser fram emot att få interagera med publiken också. I mitt jobb träffar jag sällan tittarna och det är alltid roligt med livepublik, säger Petra Bergman.

Heldagskonferensen Rörligt arrangeras av Dagens Media den 14 maj, på Meeting Room i Stockholm.

Här hittar du hela programmet. Konferensen är slutsåld.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev