Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

De delar ut TV-producenternas pris

För andra året i rad arrangeras TV-producenternas pris. Nu släpps de första namnen på prisutdelarna.


Publicerad 2012-05-24 06:19
Uppdaterad 2015-12-06 14:21

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:

Måndag 4 juni går TV-producenternas pris av stapeln. Galan anordnas av branschorganisationen Film- och TV-producenterna i samarbete med och OTW och Scanpix. Mediepartner är Dagens Media.

Nu är de första namnen bland prisutdelarna klara.

De som är bekräftade som prisutdelare är Rickard Sjöberg, Robert Aschberg, Björn Rosengren, Agneta Sjödin och Sofia Wistam.

– Det här är personer som är älskade av många. Vi vill ha spridning mellan bolagen och kanalerna. Vi har fortfarande många förfrågningar ute, och det är många som inte kan men vi har ändå fått mycket positiv respons, säger Bo Thorp, chef för webb-tv på OTW, till dagensmedia.se.

Konferencier för galan blir Jessica Almenäs

– Jessica är en av de absolut största programledarna i Sverige, hon har en stor bredd och är fantastiskt duktig och skicklig. Hon kan underhålla på scen och det behövs eftersom det är en krävande publik under galan, alla är ju experter på det vi håller på med, säger Bo Thorp.

Det är andra året i rad som Film- och TV-producenternas pris anordnas och den här gången har galan ett ändrat juryupplägg, men även en lite lyxigare förpackning.

– Det är en härlig, prestigelös, men flott fest. Vi har axlat upp ett steg vi får häftig inramning och förpackning på detta. Det kommer att bli mycket ljus och bildlösningar som är dynamiska och spännande. Vi väljer att blicka framåt denna gång, säger Bo Thorp.

Dagens Media kan också berätta att Mood Gallerian går in som huvudsponsor för galan. Även Twentyfourseven, If och Litecom går in som sponsorer för galan.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.