Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

De blir programledare – när Big Brother gör comeback

Publicerad: 20 januari 2020, 11:12

Moa Wallin, Adrian Boberg, Malin Stenbäck och Helle Schunnesson kommer alla att synas i rutan under Big Brothers veckofinaler.

Foto: Jakob Dahlström/TV4

Snart är det premiär för Big Brother på TV4 och på TV4 play. Programledare blir Malin Stenbäck och Adrian Boberg, som under veckofinalerna får sällskap av radioprofilerna Moa Wallin och Helle Schunnesson.


Ämnen i artikeln:

Big BrotherTV4

I början av 2000-talet fick dokusåpan ”Big Brother” sitt genomslag i Sverige, när Kanal 5 började sända programmet. ”Big Brother” har sedan dess funnits i olika skepnader och har även haft uppehåll under några år. Den senaste säsongen sändes 2015 på Kanal 11.

I höstas stod det klart att ”Big Brother”, 20 år efter premiären, gör comeback. Denna gång kommer programmet sändas av TV4. På måndagen presenterade TV4 de nya programledarna. Det blir Malin Stenbäck, som tidigare varit programledare för ”Bachelor” och ”Love island” på TV4, och Adrian Boberg som kommer att leda tittarna genom programmet.

– Malin Stenbäck är perfekt för Big Brother med sin långa erfarenhet av att leda reality-serier, brinnande engagemang och fingertoppskänsla under livesändningar. Väldigt kul med lite nya ansikten också. Jag är stolt över att vi lyckats sno åt oss de absolut skarpaste och roligaste personerna från P3, säger Joel Bendrik, i ett pressmeddelande, exekutiv producent på TV4.

Under veckofinalerna kommer en panel bestående av Moa Wallin från podden Della Q och av Helle Schunnesson, från PP3 och Zia i P3 att analysera och diskutera det som skett i Big Brother-huset under den gångna veckan. Panelen kommer även bestå av inbjudna gäster. 

Big Brother har premiär måndag den 10 februari klockan 20.00 på TV4 och på TV4 Play.

 

Patrik Karlsson

Ämnen i artikeln:

Big BrotherTV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev