Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Därför tvingas Thorsten Flinck lämna "Let's Dance"

Hälsoskäl ligger bakom skådespelaren Thorsten Flincks avhopp från årets omgång av "Let's Dance".

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se


Publicerad: 20 Februari 2017, 07:44
Uppdaterad: 20 Februari 2017, 12:02

Ämnen i artikeln:

TV4

Thorsten Flinck. Bild: IBL

Skådespelaren Thorsten Flick får inte delta i årets omgång av TV4:s "Let's Dance", med anledning att han i den hälsokontroll som alla medverkande måste genomgå visat sig ha för dåliga blodvärden.  

Till Nöjesbladet säger Thorsten Flick att han är besviken över att ha tvingats lämna tävlingen, och menar att det är helt "onödigt" efter att han är "född med dåliga blodvärden".

– Man har sagt på sjukhus, när jag varit inlagd för andra saker, att 'vi kan inte låta dig gå härifrån, vi fruktar för ditt liv'.

Thorsten Flick är dessutom upprörd över att han redan hade börjat träna inför tävlingen när han fick resultatet från hälsoundersökningen, och att han hade talat om för ledningen vad de kunde förvänta sig.

 – Det är riktigt klåparaktigt, 'amatöristiskt'. För jag har skött min del av avtalet. Nämligen bemött det hela med fullständig professionalism och har varit den som varit mest i danslokalen, fortsätter han till Nöjesbladet.

På TV4 säger till Nöjesbladet att man inte kommenterar enskilda deltagares hälsotillstånd, men medger att de inser att Thorsten Flinck är besviken.

– Vi har stor förståelse för Thorstens besvikelse kring sin avbrutna medverkan. Vi tycker självklart också att det är tråkigt att han inte kan medverka. Vid sidan om det har vi också stor respekt för hans och alla våra deltagares integritet och därför kommenterar vi inte enskilda diskussioner, enskilda personers hälsotillstånd eller avtalsfrågor i media, skriver Anika Beclijevski, exekutiv producent för programmet i ett mejl till Nöjesbladet.

"Let's Dance" har säsongspremiär i TV4 den tionde mars.

Andra deltagare är Army of Lovers-profilen Dominika Peczynski, alpinstjärnan Anja Pärson, artisten och sociala medier-profilen Samir Badran, konstnären och radioprofilen Stina Wollter, Anders "Arga snickaren" Öfvergård, radioprofilen Ellen Bergström, skådespelaren Johannes Brost och boxaren Mikaela Laurén.

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.