Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Daniel Lagerqvist till Discovery Networks

Publicerad: 21 juni 2016, 11:28
Uppdaterad: 21 juni 2016, 11:32

Discovery Networks förstärker kommunikationsavdelningen.


Ämnen i artikeln:

Discovery Networks

Daniel Lagerqvist värvas till en roll som pressansvarig för sport hos Discovery Networks. Tjänsten innebär att han får ansvar för det operativa press- och pr-arbetet med Discovery Networks och Eurosports sporträttigheter och sportprofiler.

Daniel Lagerqvist kommer närmast från egen verksamhet som kommunikationskonsult och har tidigare arbetat på Aftonbladet och som nyhetschef på Sportexpressen och Expressen TV.

– Jag har under mina år på Sportexpressen och Expressen TV arbetat med flera stora mästerskap som OS i Sotji och fotbolls-VM i Brasilien. Nu ser jag fram emot att få jobba med Discovery Networks och Eurosports pr- och sportkommunikation, med spännande rättigheter och fantastiska sportprofiler. Det ska verkligen bli roligt att få arbeta både i Dan Panas vassa kommunikationsgäng och nära Emir Osmanbegovic suveräna sportorganisation, säger Daniel Lagerqvist i ett pressmeddelande.

Dan Panas, presschef på Discovery Networks, som ligger bakom rekryteringen:

– Daniel är en toppkraft med imponerande erfarenhet och med en stark uppsättning av skarpa kompetenser inom både sport och kommunikation. Jag är glad att hälsa honom välkommen till oss på Kommunikation och till ett av de mest spännande, händelserika och dynamiska områdena i medielandskapet just nu.

Daniel Lagerqvist tillträder i mitten av augusti.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Discovery Networks

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev