Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Dagens Industri satsar på hållbar affär

Publicerad: 3 april 2019, 14:28

DI TV är ett samarbete mellan Dagens Industri och Expressen TV.

DI TV:s nya satsning ska skildra det hållbara omställningsarbetet i det svenska näringslivet och har premiär under onsdagen.


Ämnen i artikeln:

Dagens IndustriExpressen TV

Nu sätter Dagens Industri strålkastarljuset på hållbara affärer i nya programmet ”DI TV Hållbarhet”. 

Programmet ska skildra det hållbara omställningsarbetet i det svenska näringslivet. Hållbara investeringar växer sig allt större och har blivit vardag för många företagsledningar. 

Under onsdagen har programmet premiär med Alexandra Li Letterfors som programledare. Programmet kommer att produceras i Expressen TV:s studior som anpassas för DI TV. 

– Samarbetet mellan redaktionerna fungerar bra och vi möts dagligen i olika konstellationer för avstämning och uppföljning kring medverkan i studio och nyhetsläge, men också kring projekt och samproduktioner, säger Bella Levy, chef på Expressen TV, till Dagens Media. 

Programmet kommer även att visas via tv-operatörerna Com Hem och Boxer, samt Bonnier News egna digitala plattformar. Det kommer även att erbjudas som vod på DI:s sajter. 

Vad hoppas ni att den här satsningen ska generera?

– Fler tittare och ökade intäkter för DI TV. Vi breddar successivt innehållet i ekonomi-tv-kanalen och program som exempelvis ”DI TV Hållbarhet” är bara ett exempel. Det kommer fler, säger Bella Levy. 

Finns det intresse för det här, har annonsörerna hakat på?

– Ja, och vi kommer att lansera flera nya program under våren. ”DI TV Börsrådet” har redan börjat sändas och nu testar vi med ”DI TV Hållbarhet”. 

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Dagens IndustriExpressen TV

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News