Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Dagens industri och Fastighetsbyrån gör tv om bostäder

Publicerad: 30 april 2020, 05:50

Alexandra Li Letterfors programleder nya bostadsprogrammet.

Foto: Dagens industri

Dagens industri sjösätter ”Di tv Bostad” i samarbete med Fastighetsbyrån.


Ämnen i artikeln:

Dagens IndustriTvFastighetsbyrån

I veckan lanserade Dagens industri sin nya satsning ”Di tv Bostad” där tempen tas på bostadsmarknaden, och experter ger sina bästa råd – särskilt under den rådande pandemin. 

– Bostadsmarknaden är ständigt aktuell, och många följer den extra noga just nu i och med Coronakrisen. Det händer också mycket kring digitalisering, hållbarhet och nya sätt att tänka kring konceptet ”bostad” och vi vill ge tittarna det de behöver veta för att göra en lyckad bostadsaffär, säger programledaren och redaktören Alexandra Li Letterfors, i ett pressmeddelande.

Programmet sänds varannan tisdag och är ett sponsorsamarbete med Fastighetsbyrån.

– Dagens industri når i princip alla svenskar som har ekonomi som sitt främsta intresse, och där ingår bostadsmarknaden. Men framför allt vill vi på Fastighetsbyrån använda trovärdiga kanaler som många vänder sig till i tider som dessa. Behovet av objektiv information är enormt just nu, och här ser vi vår chans att nå ut med vårt budskap i rätt kontext, säger Johan Vesterberg, PR- och kommunikationschef på Fastighetsbyrån.

I premiärprogrammet avhandlas mäklartrenden virtual reality som blir ett allt mer populärt inslag.

 

 

 

 

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.