Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Då lanseras Viaplay i Storbritannien

Publicerad: 18 oktober 2022, 12:13

Viaplays närvaro utökas till totalt 11 länder.

Foto: Janne Naess

Viaplay Group kommer lansera sin streamingtjänst i Storbritannien den 1 november i år, meddelar mediebolaget på tisdagen.

Ämnen i artikeln:

ViaplayStorbritannienNyheter

JS


Brittiska tittare kommer att erbjudas en kombination av direktsänd sport, Viaplay Originals och kurerat tredjepartsinnehåll, skriver Viaplay Group i ett pressmeddelande. 

Det innebär att Viaplays närvaro utökas till totalt 11 länder, följt av att USA och Kanada som där mediebolaget även kommer att lanseras tidigt under 2023.

LÄS OCKSÅ: Viaplay till USA i december 

Ett brett utbud av direktsända evenemang kommer att finnas tillgängligt. Bland annat alla European Qualifiers för UEFA fotbolls-EM och FIFA fotbolls-VM som spelas av Skottlands, Wales och Nordirlands herrlandslag, samt UEFA Nations League och träningsmatcher, enligt Viaplay. 

 

Mer om lanseringen

Betal-tv-kanalerna Premier Sports 1 och Premier Sports 2 kommer att bli Viaplay Sports 1 och Viaplay Sports 2, och fri-TV-kanalen FreeSports blir Viaplay Xtra. Alla kanaler förblir tillgängliga genom befintliga distributionspartners, och fortsätter att erbjuda direktsänd sport till pubar, klubbar och andra kommersiella lokaler i Storbritannien.

 

Källa: Viaplay

 

 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev