Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Då kommer Paramount plus till Sverige

Publicerad: 21 januari 2021, 09:41
Uppdaterad: 21 januari 2021, 11:48

Paramount plus lanseras i Sverige i slutet av mars detta år.

Foto: Paramount

UPPDATERAD. Paramount avslöjar datumet för lanseringen av sin fristående streamingtjänst i Sverige.


Ämnen i artikeln:

StreamingOTT-rättigheterParamount plus

Det var i september förra året som Paramount meddelade att de under våren 2021 ska lansera Paramount plus i form av en fristående streamingtjänst tillgänglig i appformat. 

Nu står det klart att streamingtjänsten etableras i Sverige den 25 mars. Hur mycket tjänsten kommer att kosta har ännu inte offentliggjorts. 

Tjänsten lanseras även globalt under mars månad, tre veckor innan Sverigelanseringen rullas den ut på den amerikanska marknaden. 

Tjänsten samlar både nytt och klassiskt innehåll från CBS, Paramount Network, Comedy Central, MTV, Nickelodeon och Paramount Pictures. 

Paramount plus har funnits i Sverige sedan 2017 men bara som del av svenska kabel-tv-paket, alltså inte i form av en fristående streamingtjänst som kan tecknas av alla. 

Dagens Media har sökt pr- och kommunikationschefen Max Bellman på ViacomCBS networks international Nordics, för vidare kommentarer. Max Bellman meddelar dock att han i dagsläget inte kan kommentera lanseringen mer än datum. 

 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News