Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Curlingstjärna till OS-studion

Publicerad: 28 Augusti 2013, 06:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

Curlinglandslagets förra lagkapten Anette Norberg får uppleva sitt tredje OS – men inte på isen. I den första MTG-sända vinterolympiaden tar hon plats i expertsoffan.


Ämnen i artikeln:

MTGOSViasat

I februari 2014 hålls OS i ryska Sotji. För fösta gången har MTG köpt rättigheterna till sändningen. Detta markerar ett historiskt skifte från SVT:s monopol som OS-distributör.

MTG-ägda Viasat kommer att direktsända allt, medan MTG:s reklamfinansierade kanaler kommer att sända utvalda delar. Tittaren har även möjlighet att följa spelen i direktsändning i Viaplay.

I dag aviserar Viaplay att Anette Norberg, före detta lagkapten för svenska curlinglaget som tagit två OS-guld som ny OS-profil. Tillsammans med Carolina Klüft och Anja Pärson blir hon expertkommentator.

– Jag vill förmedla min kärlek till sporten och bidra till att fler folk ska se samma tjusning som jag, säger Norberg om sin roll i ett pressmeddelande.

MTG har även köpt rättigheterna till sommarolympiaden i Rio de Janeiro 2016.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

MTGOSViasat

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.