måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Corona hindrar Siw Malmkvist från Let's Dance

Publicerad: 18 mars 2020, 08:00

Tilde de Paula Eby och David Hellenius programleder årets säsong av Let's Dance som sätter igång inom kort. Men Siw Malmkvist, som skulle ha medverkat, stoppas av coronaviruset. Foto: Magnus Ragnvid / TV4 / C More

Siw Malmkvist skulle bli den äldsta deltagaren hittills i TV4:s Let's Dance. Men nu sätter corona stopp för hennes medverkan.

Ämnen i artikeln:

Lets danceTV4

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Efter veckor av intensiv dansträning skulle den 83-åriga artisten Siw Malmkvist nu på fredag göra entré i tv-rutan i samband med årets premiär av TV4:s fredagsunderhållning Let's Dance.

Men nu får Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att motverka spridningen av coronaviruset TV4 att stoppa hennes medverkan.

– TV4 följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har haft en bra dialog med Siw om hennes medverkan och vi har landat i att hon nu i stället är varmt välkommen till nästa säsong, säger Fia Fång, exekutiv producent för ”Let’s dance” till Aftonbladet.

Årets upplaga av Let's Dance drar i gång nu på fredag den 20 mars. Det direktsända programmet leds av Tilde de Paula Eby och David Hellenius.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev