söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Com Hems kunder får Aftonbladet TV

Publicerad: 15 mars 2016, 13:15

Över 220 000 av Com Hems kunder kommer inom kort kunna se Aftonbladet TV, när en Aftonbladet-app integreras i Com Hems Tivo-box.

Ämnen i artikeln:

Com hemAftonbladet TV

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se


Aftonbladet TV har utvecklat en ny app speciellt för Com Hems Tivo-boxar. Aftonbladet TV blir boxarnas tredje integrerade app efter de internationella jättarna Yuotube och Netflix. I appen kan över 220 000 abonnenter hitta ett varierat utbud av program för alla åldrar.

Det gångna året har Aftonbladet TV inlett en rad externa samarbeten och kan nu ses på flera plattformar som Apple TV, Spotify, SBS Discovery och Boxer. Avtalet med Com Hem innebär att Aftonbladet TV tar det hittills största steget för att öka tillgängligheten även utanför de internetbaserade kanalerna.

– Det här är ett ganska lätt sätt att få in nytt innehåll i vår tv-box. Aftonbladet TV är ett bra komplement till vårt erbjudande. Det visar vilka möjligheter vi har att samla olika typer av innehåll på ett och samma ställe från många olika innehållsleverantörer, säger Oskar Lampel, produktägare tv på Com Hem, till Dagens Media.

Under 2015 ökade tittandet på Aftonbladet TV med 25 procent, enligt Aftonbladets egna uppgifter. Totalt registrerades 400 miljoner startade strömmar under 2015.

– Aftonbladet blir för varje dag en starkare aktör med allt bredare distribution. Samarbetet med Com Hem innebär att vi kan nå ännu fler tittare med vårt stora och unika innehåll, säger Jan Scherman, affärsområdeschef för Aftonbladet TV i ett pressmeddelande.

Den nya appen blir tillgänglig för alla Com Hems Tivo-kunder i slutet av den här veckan.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev