Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Com Hem om TV4-förhandlingarna: ”Vi har gjort framsteg”

Publicerad: 2 november 2020, 15:03

TV4:s kommunikationschef Charlie Forsberg och Joel Ibson, kommunikationsansvarig på Tele2 och Com Hem, är i dag fåordiga. Men den senare bekräftar att samtalen går framåt.

Samtalen mellan TV4 och Com Hem går åt rätt håll, men det krävs mer tid för att parterna ska enas. Det säger Com Hems Joel Ibson.


Ämnen i artikeln:

TV4Com hem

Natten mellan fredag och lördag, den 30 november, hade det kunnat bli svart i rutan för Com Hem och Boxers 2,1 miljoner hushåll. Men i stället valde TV4 och Com Hem att tillfälligt förlänga avtalet så att tittarna kunde forsätta se TV4:s kanaler. Först förlängdes avtalet en gång, och sedan en gång till. Det senaste budet är att avtalet löper ut den 3 november klockan 23.59.

Men även om förhandlingarna dragit ut på tiden så går samtalen åt rätt håll, skriver Joel Ibson, kommunikationsansvarig på Tele2 och Com Hem, i ett sms till Dagens Media.

– Vi har gjort framsteg men behöver mer tid för att förhandla klart. Därför förlängde vi ytterligare. Inget mer att säga i nuläget.

Inte heller TV4:s kommunikationschef Charlie Forsberg vill berätta något mer ingående om hur samtalen går.

– Jag återkommer när det finns någonting nytt att berätta.

Kan du säga någonting om hur du tror att möjligheterna ser ut att enas om ett nytt avtal innan det förlängda avtalet löper ut?

– Nej, jag vill inte kommentera pågående förhandlingar.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Com hem

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev