Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Channel Factory gör senior rekrytering

Publicerad: 13 januari 2022, 11:27

Anders Wallner, i mitten, blir en del av Channel Factory där Robert Björk (t.v) och Christian Rissel (t.h) är nordisk vd respektive nordisk försäljningschef.

Foto: Channel Factory

Teknik- och dataplattformen Channel Factory gör ytterligare en rekrytering.

Ämnen i artikeln:

SchibstedBonnierYoutube

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Tidigare i höst rekryterade Channel Factory Kristin Lewander och Christian Rissel från Schibsted respektive Bonnier. Nu fortsätter bolaget sin expansion och rekryterar igen.

Denna gång är det Anders Wallner som får rollen som Direct Client Manager Nordics. Anders Wallner har en mångårig erfarenhet från branschen, närmast som konsult på Youtube och tidigare från chefsroller på Schibsted och TV4. 

Robert Björk, nordisk vd på Channel Factory, ser rekryteringen som en viktig del i bolagets pågående expansion.

– Vi ska växa kraftigt under 2022 både vad gäller organisation och nya erbjudanden. Med Anders på plats kan vi utöka våra dialoger och samarbeten med nya och existerande annonsörer både i Norden och Europa, säger han i ett pressmeddelande.

Själv ser Anders Wallner fram emot att bli en del av gemenskapen.

– Otroligt glad över att nu få ansluta till team Channel Factory, ett fantastiskt varumärke som verkligen driver innovation och utveckling. Möjligheten att få arbeta med nordiska kunder och effektivisera deras annonsering, känns som en spännande utmaning. I och med de globala videoaktörernas starka tillväxt är brand safety, suitability och kontextuell annonsering något som behövs och ligger helt rätt i tiden, säger han i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev