Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Cecilia Beck-Friis lämnar TV4

Publicerad: 28 September 2015, 10:45
Uppdaterad: 7 Januari 2016, 08:41

TV4-gruppens vice vd Cecilia Beck-Friis lämnar bolaget.


Ämnen i artikeln:

TV4

Förutom att vara vice vd har Cecilia Beck-Friis det senaste året även haft rollen som cdo för Bonnier Broadcasting.

”Det här är ett beslut som mognat fram under en tid. De senaste åren har varit väldig roliga men också intensiva. Efter 15 år på TV4 i en mängd olika roller så känner jag starkt för verksamheten. Jag har haft förmånen att arbeta med många olika delar och har hela tiden tänkt ”två år till”. Nu står vi inför en viktig period med flera spännande lanseringar där vi behöver lägga fullt fokus. Jag har ställt mig frågan om jag ska vara med ytterligare två år, men jag har landat i att det är dags för mig att lämna”, säger Cecilia Beck-Friis i ett meddelande som gått ut internt på TV4.

Cecilia Beck-Friis har bland annat arbetat med att lägga grunden för TV4:s, C Mores och Bonnier Broadcastings digitala strategi, som nu närmar sig slutfasen med lanseringen av C More efter årsskiftet.

Cecilia Beck-Friis ska vara kvar inom TV4-gruppen under en övergångsperiod för att bistå i utvecklingen och överlämningen av projektet.

”Jag är glad över att ha fått hålla den digitala fanan högt, att ha tagit fram en konsoliderad och kraftfull OTT-strategi framåt och även lansera ett antal viktiga initiativ, som ENT, Köket och Woo. Nu ska jag ta lite tid, för en gång skull, och reflektera och vara ledig. Dessutom ger det här mig möjlighet att fullt ut fokusera på slutförandet och överlämningen av C More och nya TV4 Play.”

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.