Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

C More till Viasats kunder

Publicerad: 16 november 2017, 14:02
Uppdaterad: 16 november 2017, 14:42

Casten Almqvist, vd för Bonnier Broadcasting och Anders Jensen, vd för MTG.

C More och nya Sportkanalen blir tillgängligt på Viasat genom ett nytt utökat distributionsavtal. Dessutom kommer Canal Digital att börja distribuera Viasats sportkanaler.


Ämnen i artikeln:

CMoreBonnier BroadcastingTV4

Det nya distributionsavtalet innebär att Viasats kunder från och med den första januari får tillgång till den nya Sportkanalen.

Dessutom blir C Mores utbud av sportkanaler för första gången tillgängligt på Viasat.

– Vi är glada över att ha slutit ett historiskt och i flera avseenden banbrytande avtal som för första gången ger oss möjligheten att distribuera C Mores utbud av sportkanaler genom Viasat. Det är en tydlig signal om värdet av vårt innehåll och våra kanaler, inte minst nya Sportkanalen som har fått en flygande start, säger Casten Almqvist, vd på Bonnier Broadcasting, i ett pressmeddelande.

Anders Jensen, vd för MTG:

– Bonnier Broadcasting är en viktig samarbetspartner med starka produkter, inte minst TV4, och jag är väldigt glad över det avtal vi enats om som innebär att vi kommer kunna erbjuda Viasats kunder mer innehåll av hög kvalitet och fler kanaler än någonsin tidigare.

Avtalet omfattar kanalerna förutom Sportkanalen även TV4, Sjuan, TV12 HD, TV4 Fakta, TV4 Film, TV4 Sport och TV4 Guld samt C More Sport HD, C More Hockey HD, C More Fotboll HD, C More Golf HD, C More Live, C More Live 2, 3 och 4.

Dessutom kommer Canal Digital att börja distribuera Viasats sportkanaler.

Kanalerna som omfattas är Viasat Sport Premium, Viasat Sport, Viasat Fotboll, Viasat Hockey och Viasat Motor. Dessutom får kunderna tillgång till den fristående kanalen Viasat Golf, samt även TV3 Sport och esportsTV.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev