Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

C More behåller Hockeyallsvenskan

Publicerad: 3 maj 2019, 07:23

Foto: Wikimedia

C more förlänger avtalet med Hockeyallsvenskan med fem år.


Ämnen i artikeln:

C More

Sedan 2015 har C More haft rättigheterna till SHL och Hockeyallsvenskan. Nu står det klart att avtalet med Hockeyallsvenskan förlängs med ytterligare fem år, från och med säsongen 2021/22 fram till och med säsongen 2025/2026.

 - Hockeyallsvenskan står starkt med en fin publikutveckling, sportslig framgång med dubbla avancemang i år och där fler än någonsin ser Hockeyallsvenskan på TV. Vi har haft en starkt positiv utveckling med C More och ser fram emot att ta nästa steg tillsammans. Ett långt avtal möjliggör nya satsningar för att höja både produktionsnivå och arenaupplevelse, säger Stephan Guiance, vd för Hockeyallsvenskan, i ett pressmeddelande.

 Johan Cederqvist är kanalchef för sport på C More och TV4:

- Hockeyallsvenskan har utvecklats snabbt de senaste åren och ökar i popularitet. Det känns väldigt bra att fortsatt kunna erbjuda Hockeyallsvenskans samtliga matcher exklusivt på C More och på Sportkanalen, säger han.

 C More har även exklusiva rättigheter till SHL och sänder samtliga ca 800 matcher från Hockeyallsvenskan och SHL på C More och på Cmore.se.

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

C More

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.