Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

"Breaking News" tillbaka i rutan

Publicerad: 23 april 2015, 07:12
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:03

Radarparet Filip och Fredrik återvänder till studion för en fjärde säsong av "Breaking News" i Kanal 5.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Det blir en ny säsong av Filip och Fredriks "Breaking News". Det berättar SBS Discovery TV i dag.

Programmet kommer att sändas live måndag till torsdag med premiär den 18 maj.

- Vi älskar nerven med live, att vad som helst kan hända. I Breaking News försöker vi skapa någon liten tv-historia varje kväll, säger Filip Hammar, i ett pressmeddelande.

Senast har Filip och Fredrik gjort relationsprogrammet "Ska vi göra slut?" och den hyllande dokumentärfilmen "Trevligt folk".

I "Breaking News" kommer duon, precis som under tidigare säsonger, ta upp aktuella händelser och snackisar med sina gäster.

Innehållet i programmet kommer också att avgöras utifrån vad svenska folket söker efter på nätet.

- I våra nätsökningar visar vi vår mest privata sida, undrar sånt man inte ens törs fråga sin bästa vän. Det där ska vi rota i, säger Filip Hammar i pressmeddelandet och fortsätter:

– Vi ska dammsuga Sverige på folk som vi tror har chansen att göra ett avtryck. Varje kväll ger vi scenen till någon med uppgiften "underhåll Sverige i en minut". Om man kör ett spjut genom benet, eller tror att man kan charma svenskarna med en otrolig karisma är oväsentligt. Vi tror att det i sociala medier-tider finns en ny typ av underhållare där ute.

Den senaste säsongen av "Breaking News" sändes 2013 och premiäravsnittet hade 160 000 tittare. Som minst lockade den tredje säsongen 108 000 tittare och som mest 193 000 tittare.

LÄS ÄVEN:

Anna Döhmers

jon.demred@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.