Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Bornebusch och Mohlin frontar TV3:s nya humorsatsning

Publicerad: 13 April 2015, 06:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:06

Efter Kvarteret Skatan, Partaj och Solsidan får nu Rachel Mohlin och Josephine Bornebusch ett eget humorprogram i TV3.


Ämnen i artikeln:

MTGTV3

Rachel Mohlin och Josephine Bornebusch har tidigare arbetat tillsammans i teateruppsättningen av Kvarteret Skatan. Nu frontar de TV3:s senaste humorsatsning där de spelar sig själva.

– Det här är ett drömprojekt att få göra med Josephine och TV3, men mest ser jag kanske fram emot långluncherna med Robban Aschberg, säger Rachel Mohlin i ett pressmeddelande.

Programmet, med arbetsnamnet ”Rachel och Jossan” är deras första projekt där de skriver manus och spelar tillsammans.

– Nu när det inte blev något för mig med ”Svenska Hollywoodfruar” i år så känns det underbart att få göra det här projektet med Rachel istället, säger Josephine Bornebusch i ett pressmeddelande.

Programmet är ett led i TV3:s satsning på humor och inspelningarna drar igång i sommar. ”Rachel och Jossan” ska bestå av sex stycken halvtimmarsavsnitt och produceras av Baluba.

Karin Stjärne är programdirektör på MTG.

– Det här är ett drömprojekt även för oss. TV3 satsar på humor och det kan inte bli mer rätt än med dessa två fantastiska profiler, säger hon i ett pressmeddelande.

Josephine Bornebusch känns även igen från program som "Solsidan" och "Welcome to Sweden" medan Rachel Mohlin främst känns igen från program som "Kvarteret Skatan" och "Partaj".

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTGTV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.