Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag01.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Bonde söker fru-jubel hos TV4: "Jag är överlycklig"

Publicerad: 25 September 2014, 07:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:27

Säsongspremiären av TV4:s "Bonde söker fru" sågs av över en miljon tittare.


Ämnen i artikeln:

TV4

I går var det premiär för TV4:s långkörare "Bonde söker fru" med programledaren Linda Lindorff. I det första avsnittet fick åtta kärlekstörstande bönder läsa sina kärleksbrev för första gången.

Totalt sågs programmet av 1,22 miljoner tittare, enligt preliminära siffror från MMS. Det är ungefär lika många som vid förra säsongsstarten för ett år sedan. Ratingen i TV4:s huvudmålgrupp blev 10,6 procent och andelen landade på 37,6 procent.

– Jag är överlycklig, det är fantastiska siffror. Jag är så glad och stolt över den här säsongen. Det här programmet handlar alltid om kärlek och vi är trogna det även den här säsongen, säger Clara Ytterborn, exekutiv producent till Dagens Media.

Varför tror du att över en miljon bänkar sig framför tv:n för att följa programmet?

– Jag tror att det är så enkelt som att kärlek berör. Man kan känna igen sig i böndernas strävan efter att hitta kärlek. De är modiga som vågar släppa in oss och jag tycker att vi förvaltar det förtroendet på ett bra sätt, vi berättar de här historierna så fint. Det parat med att man kan gotta sig i de här fantastiska sommarbilderna tror jag är anledningen till varför så många vill se programmet.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.