Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Birro till Nyheter24

Publicerad: 24 maj 2016, 11:32
Uppdaterad: 24 maj 2016, 11:43

"Curva Birro" blir Nyheter24 satsning under fotbolls-EM.


Ämnen i artikeln:

Marcus BirroNyheter24

Under fotbolss-EM satsar Nyheter24 på ett nytt EM-magasin med Marcus Birro.

Programmet har fått namnet "Curva Birro - Tous Les Jours" och kommer bestå ca 30 stycken dagliga magasin á 10 minuter. De dagar Sverige spelar blir dock programlängden uppemot 40 minuter. Programmet släpps varje dag klockan 10 under fotbolls-EM, på Nyheter24 samt eventuellt på andra sajter inom Nyheter24-Gruppen.

Marcus Birro kommer också att skriva en daglig EM-blogg på Blogg.se och Nyheter24.

– Vi kommer att producera ett dagligt magasin, som analyserar vad som hände under gårdagskvällen och vad som händer under kommande kväll. Vi försöker vara lite roligare och mer utmanande med ett lite spetsigare format än vad vi traditionellt ser under ett EM eller VM, säger Douglas Roos, styrelseordförande för Nyheter24-Gruppen.

Han fortsätter:

– Marcus har ju varit en av Sveriges främsta fotbollsnördar under lång tid, det är få som kan så mycket som han. Jag ser fram emot att få ganska så partiskt tyckande. Jag tycker att många gånger blir det utstuderat och politisk korrekt i fotbollstyckande. Detta kommer snarare rimma med den vanliga svenne bananen när han sitter i sin soffa hemma och ser på fotboll.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

Marcus BirroNyheter24

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.