Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Bingolottos "Uppesittarkväll" lockade miljonpublik

Publicerad: 28 december 2017, 09:51
Uppdaterad: 28 december 2017, 09:55

Lotta Engberg och Elisa Lindström var programledare för Uppesittarkväll i TV4 den 23:e december. Foto: Mathias Otterberg

Bingolottos "Uppesittarkväll" ökade tittandet med Lotta Engberg vid rodret.


Ämnen i artikeln:

TV4Bingolotto

Den 23:e december var det som traditionen bjuder dags för Bingolottos "Uppesittarkväll" i TV4, den här gången med Lotta Engberg och Elisa Lindström som programledare.

Duon ersatte Ingvar Oldsberg, som plockats bort från Bingolotto efter resultatet av den interna utredning som visat på arbetsmiljöproblem. Det verkar dock inte ha inneburit något tappat intresse från tittarna – tvärt om så ökade "Uppesittarkväll" tittandet från förra året.

1,9 miljoner såg den första delen av programmet, och efter Nyheterna tittade 1,5 miljoner. Det enligt preliminära siffror från MMS. Förra året tittade 1,7 respektive 1,4 miljoner.

– Traditionen med Uppesittarkvällen växer sig starkare och starkare för varje år och vi är väldigt glada över att så många valde att vaka in julen med Lotta och Elisa i TV4. Det är bara en viss filur från Ankeborg som slår oss i julhelgen – men kanske inte länge till, säger Gustav Carlsson, exekutiv producent TV4, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Bingolotto

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.