Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Bingolottos sommarprogram i gång – här är tittarsiffrorna

Publicerad: 6 juli 2021, 10:01

Bingolotto firade 30 år med en tre timmar lång direktsändning på midsommaraftonen under ledning av Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Foto: Mathias Otterberg

30 års-jubilerande Bingolotto har kört midsommarbingo och dragit i gång sommarkvällarna. Dagens Media undersöker hur tittandet i TV4 har sett ut.


Ämnen i artikeln:

TV4Bingolotto

På midsommarafton visade TV4 ”Bingolottos midsommarbingo”, en tre timmar lång direktsändning under ledning av Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Midsommarbingon var ett sätt att fira att 2021 är ett jubileumsår för Folkspel och Bingolotto

Vid klockan 20 drog midsommarbingon i gång. Antalet tittare som bänkade sig för att följa programmet uppgick till 259 000, enligt siffror från MMS. I TV4:s huvudmålgrupp, 15–64-åringar, låg tittartidsandelen på 20,1 procent, medan ratingen i huvudmålgruppen landade på 1,3.

Under sommaren går också nya ”Bingolottos sommarkväll” som programleds av Casper Janebrink och Agneta Sjödin. Det första programmet, som rullade i söndags klockan 20 i TV4, följdes av 289 000 tittare från tv-soffan. I TV4:s huvudmålgrupp, 15–64-åringar, låg tittartidsandelen på 16,8 procent, medan ratingen i huvudmålgruppen landade på 1,2.

”Bingolottos sommarkväll” sänds varje söndag i fyran fram till att ordinarie Bingolotto har höstpremiär den 29 augusti.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Bingolotto

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev