fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Bingolotto får ny programledare och är tillbaka på söndagar

Publicerad: 13 april 2023, 09:37

Daniel Norberg tar över Bingolotto efter Stefan Odelberg. Foto: Rosie Alm

Lotta Engberg får en ny programledarpartner från och med augusti när Daniel Norberg ersätter Stefan Odelberg. Dessutom återvänder programmet på söndagar.

Ämnen i artikeln:

BingolottoTV4

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Den klassiska långköraren Bingolotto får en ny programledare. Det när Youtubern och tv-profilen Daniel Norberg tar över stafettpinnen från Stefan Odelberg som har haft rollen i tre år. Precis som sin företrädare delar Daniel Norberg dock på jobbet med Lotta Engberg.

Daniel Norberg driver i dag Youtubekanalen Bröderna Norberg med sin bror Emil där de följs av 250 000 prenumeranter. Han har också programlett humorprogrammet ”Mumbo Jumbo” samt gjort musikvideor till SVT:s Wild Kids. I augusti, på säsongspremiären av Bingolotto, kliver han på sitt nya uppdrag.

– Det känns fantastiskt roligt att få bli en del utav det här programmet. Färgfemman, bilen eller ny lott – absolut. Men att få leda BingoLotto och dessutom tillsammans med Lotta, det måste väl vara den största bingovinsten av dem alla, säger han i ett pressmeddelande.

Nytt för i höst är förutom att Bingolotto får en ny programledarduo också att programmet återigen kommer att sändas på söndagar. Det innebär att det bara blev en säsong av Bingolott på lördagar. Programmet fortsätter dock att sändas i Sjuan.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev