Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Biggest Losers nya giv – välkomnar kärlekspar

Publicerad: 26 Maj 2015, 10:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:00

I "Biggest Losers" nya säsong ska deltagarna tävla i par om vilka som kan gå ned mest i vikt.


För första gången någonsin öppnar "Biggest Loser" upp för par att söka tillsammans. Den nya säsongen, som blir den sjätte i ordningen, ska sänds i Sjuan.

I "Biggest Loser" tävlar överviktiga personer om vem som procentuellt sett kan gå ner mest i vikt. Till sin hjälp har deltagarna de personliga tränarna Mikael Hollsten och Sabina Dufberg.

– Det känns väldigt roligt att vi gör något nytt och ger människor chansen att söka ihop. Det finns en otrolig kraft att kämpa tillsammans. Parkonstellationerna kan vara kärlekspar, vänner, syskon, föräldrar med barn eller varför inte arbetskollegor, säger "Biggest Losers" programledare Kristin Kaspersen.

Enligt Susanna Jacobsson, produktionschef på TV4, är förändringen ett sätt för att kunna tillföra något nytt till programmet.

2015 års premiär sågs, enligt siffror från MMS, av 425 000 tittare. Hela säsongen vanns av Robert Sander som gick ned 62,6 kilo.

Programmet produceras av Meter.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.