Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Bekräftat: Beckung och Filip & Fredrik startar produktionsbolag

Publicerad: 19 Oktober 2012, 11:32
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:07

Dagensmedia.se kunde i augusti avslöja att Lars Beckungs, Filip Hammars och Fredrik Wikingssons planer att starta ett produktionsbolag. Nu bekräftar de att de startar bolaget Mexiko ihop.


I ett pressmeddelande skriver trion att Mexiko ska "utveckla och producera program för alla plattformar med rörlig bild".

Fredrik Wikingsson – som liksom Lars Beckung inte ville kännas vid planerna på det nya produktionsbolaget när dagensmedia.se ringde i augusti – säger i pressmeddelandet:

– Det här blir kul! Och bra! Lars Beckung är så jävla duktig och erfaren inom den där mystiska "kanalsidan" och är därför det perfekta komplementet till mig och Filip, som suttit på produktionsbolag i tio år. Nu vill vi bygga en härlig arbetsplats dit vi hoppas kunna knyta en massa begåvade, kreativa människor som fattar att den här branschen kommer att se radikalt annorlunda ut om tre år.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.