Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Barnpsykologer ger råd i TV4 Play

Publicerad: 13 april 2015, 08:25
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

I dag har TV4:s nya webb-program "Barnpsykologerna" premiär. Psykologerna Karl Eder och Fadi Lahdo ska ge råd till undrande föräldrar.


Ämnen i artikeln:

TV4 PlayMalou von Sivers

"Barnpsykologerna" i TV4 Play leds av Malou von Sivers, som ofta har diskuterat barnuppfostran i sitt tv-program "Malou efter tio" i TV4.

– Jag har tre barn och har gjort tre spännande resor som förälder. Jag minns kaoset vid matbordet och ingenting stämde med mina bilder av hur en familjemåltid skulle vara. Jag hade behövt Karls och Fadis råd när jag kände mig osäker och orolig, säger Malou von Sivers i ett pressmeddelande.

Avsnitten är utformade som kurser inom barnpsykologi på temat barnuppfostran, och publiceras varje vecka i TV4 Play under våren.

Karl Eder är både psykolog och författare. Just nu är han också aktuell med boken "De sju vuxensynderna" som ska ge konkreta råd till föräldrar om hur de ska förhålla sig till vanliga problem som kan uppstå med barn.

Fadi Lahdo är barnpsykolog på BUP och har bland annat fått Gyllene Äpplet, Stockholms läns landstings pris för innovation och kreativitet, för mobilappen "Hemuppgiften" som ska fungera som ett stöd för psykoterapeutisk behandling.

Nyhetsbolaget producerar programmet.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4 PlayMalou von Sivers

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.