Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag22.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Balubas ägare byter namn – till Nice

Publicerad: 3 Oktober 2011, 06:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:56

Northern Alliance Group, som omfattar produktionsbolag som Baluba, Titan och Limelight byter namn till Nice Entertainment Group.


I Northern Alliance group ingår förutom ovan nämnda produktionsbolag även Monster, finska Moskito och danska Gong.

Nu byter gruppen alltså namn till Nice Entertainment Group. Nice är också namnet på Henrik Jansson-Schweizers och Patrick Nebouts produktionsbolag, som just nu producerar "Hundraåringen som försvann" tillsammans med FLX. Nice förvärvades av Northern Alliance Group i maj i år.

– Vi har stora kreativa produktionsbolag i alla länder och nu har vi också en stor enhet inom dramaproduktion. Det är därför naturligt att gruppen också bär ett namn som bättre återspeglar detta. Nu ska vi bygga det nya varumärket genom många nya kvalitetsproduktioner framöver, säger den nordiske chefen Morten Aass och fortsätter:

– Namnbytet känns som en vitamininspruta för hela gruppen och en bekräftelse på att vi utvecklas i en riktning vi alla tycker om, avslutar Morten Aass. 

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.